RFQ: Window Cleaning Interior and Exterior Addendum #1

Location: Alabama
Posted: Mar 16, 2026
Due: Mar 25, 2026
Agency: Birmingham Airport Authority
Type of Government: State & Local
Category:
  • S - Utilities and Training Services
Publication URL: To access bid details, please log in.
RFQ: Window Cleaning Interior and Exterior Addendum #1 (03/16/2026)

Attachment Preview

REQUEST FOR QUOTE (RFQ)
ADDENDUM NUMBER ONE (1)
DATE: 3/16/26
PROJECT: Window Cleaning Interior and Exterior
Birmingham-Shuttleworth International Airport
Birmingham, Alabama
From: Birmingham Airport Authority (BAA)
5900 Messer Airport Highway
Birmingham, Alabama 35212
To: All Participants
General:
This addendum will form a part of the RFQ and modifies the original Request for Quote (RFQ)
document. The following changes take precedence over items in the RFQ. Any portion of the
RFQ not changed by this Addendum remains in effect. Recipients of the Addendum are advised
to provide this Addendum to anyone to whom they further distribute without the BAA's
knowledge.
Participants in this RFQ are required to acknowledge receipt of this Addendum in their Quote.
Failure to do so may subject Proposer for disqualification.
ADDITIONAL INFORMATION/CLARIFICATIONS/DESCRIBED BELOW:

1. Question: Are there preferred working hours?
Answer: No
2. Question: Are weekend operations allowed?
Answer: Yes
3. Question: Are parking passes required for contractor vehicles?
Answer: No. Once badged they will have access to employee parking.
4. Question: Will the 32 ft scissor lift be provided? Are there any limitations/ availability when
using this equipment?
Answer: No. Provide a separate cost if they have to rent one.
5. Question: Will the 45 ft boom lift be provided? Are there any limitations/ availability when
using this equipment?
Answer: No. Provide a separate cost if they have to rent one.
6. Question: Will payment be received after completion of each cleaning or after both cleanings
have been completed?
Answer: After each cleaning.
7. Question: Is this contract renewable after the first year?
Answer: No. It goes back out to bid
8. Question: Will cones, safety tape or other ppe be provided to keep customers from entering
cleaning areas?
Answer: No

This is the opportunity summary page. It provides an overview of this opportunity and a preview of the attached documentation.
Daily notification on new contract opportunities

With GovernmentContracts, you can:

  • Find more opportunities and win more business
  • Receive daily alerts for all new bid opportunities
  • Get contract opportunities matched to your business
ONE WEEK FREE TRIAL

See also

Follow Drone Marketplace Commercial Solutions Opening Active Contract Opportunity Notice ID W58RGZ26SC001 Related

DEPT OF DEFENSE

Bid Due: 3/11/2031

MAWSS Renovations to the Low Head Pump Building Contract or Solicitation Number AMOB230011

Mobile Water Service System(MAWSS)

Bid Due: 10/05/2026

Follow 4AL0249 - Request for Land Space - Selma, AL Active Contract Opportunity

GENERAL SERVICES ADMINISTRATION

Bid Due: 10/09/2026

Title Due Date Description Download Files RFQ-024-002 Legal Services Roster October 29, 2026

Tuscaloosa Housing Authority

Bid Due: 10/29/2026

* Disclaimer: Information regarding bids, requests for proposals (RFPs), or requests for qualifications (RFQs) is provided on this website only for convenience and does not constitute official public notice. Persons wishing to respond to or inquire about bids, RFPs, or RFQs should contact the appropriate government department.