| Location: | Florida |
|---|---|
| Posted: | Oct 14, 2026 |
| Due: | Oct 21, 2026 |
| Agency: | State Government of Florida |
| Type of Government: | State & Local |
| Category: |
|
| Solicitation No: | BDC06-26/27 |
| Publication URL: | To access bid details, please log in. |
October 14, 2026
NOTICE TO APPLICANTS
ADDENDUM NO. ONE (1)
Letchworth - Pavilion - Hurricane Debby
DEP BID NO. BDC06-26/27
TO BIDDERS AND PLAN HOLDERS ON THE ABOVE REFERENCED PROJECT: PLEASE NOTE CONTENTS HEREIN AND INCLUDE, SIGNED, WITH YOUR BID SUBMISSION.
NOTICE
It will be required that this addendum be signed in acknowledgment of receipt and that it be included with your Bid when same is submitted to Alisha Sadler, Contracts Specialist, Bureau of Design and Construction, 3800 Commonwealth Blvd., MS #520, Tallahassee, Florida, 32399-3000. Failure to do so may be grounds for rejection of the Bid.
_______________________________________
Signature of Contractor and Date
The following statements supersede & supplement the corresponding items in the specifications & drawings:
Answer: Bidders should include the cost of testing in their proposal.
2. Question: The existing and proposed roofing systems- the striping to be included in the base bid and alternate?
Answer: See Plans
3. Question: Whether roof-deck or structural repairs are included.
Answer: See Plans
4. Question: Applicable hurricane-code and product-approval requirements.
Answer: Per current Florida Building Codes
5. Question: Whether a mandatory site visit or pre-bid meeting is required?
Answer: No, mandatory site visit or pre-bid meeting.
6. Question: Bid-bond and performance/payment-bond requirements?
Answer: No bonds are necessary for this project.
7. Question: Builder’s Risk requirements?
Answer: Yes, builder’s risk is required for this project.
8. Question: Whether the park will remain operational during construction?
Answer: Yes, the park will remain operational during construction.
9. Question: Whether any addenda has been issued?
Answer: This is the only addendum issued for this project.
In all other respects, the contract documents of which this is an Addendum, and attachments relative thereto, shall remain in full force and effect.
| Commodity Codes | |
| Code | Title |
| 72121400 | Specialized public building construction services |
| 72152600 | Roofing and siding and sheet metal services |
| 72152601 | Roofing service |
| Contact Information | |
| Name | Alisha Sadler |
| Alisha.Sadler@FloridaDEP.gov | |
| Phone | (850) 245-3127 |
| Address | 3800 Commonwealth Blvd. MS#520 Tallahassee FL 32399-3000 |

With GovernmentContracts, you can:
...Number Title Status Due Date Contact 27-603 Structural Maintenance and Design Services, On-Call...-603 ...
County of Lake
Bid Due: 11/05/2026
...Code Title 81101505 Structural engineering 81101508 Architectural engineering 81101513 Building... construction management 81101523 ...
State Government of Florida
Bid Due: 12/03/2026
...Building Progressive Design-Build Department Water Utilities Type Request for Proposals (RFP) Issue.../DESIGN, 8100 ...
Palm Beach County
Bid Due: 11/12/2026
...Building Progressive Design-Build Department Water Utilities Type Request for Proposals (RFP) Issue... UTILITIES ...
Palm Beach County
Bid Due: 11/12/2026